Membru al Comisiei de preselecție a Procurorului General: Lista de candidați nu poate fi schimbată

Igor Boțan, Cea mai naturală coaliție în Parlament ar trebui formată între PDM și PSRM, plahotniuc dodon, alianta socialistii si democratii, partidul democrat pavel fiip, partidul socialistilor ion ceban, 

Igor Boțan care este membru al Comisiei pentru preselecția candidaților la funcția de Procuror General susține că Regulamentul Comisiei nu prevede schimbarea listei finale a candidaților selectați pentru această funcție.

Declarația a fost făcută de Boțan după anunțul ministrului Justiției, Olesea Stamati că repsectiva comisie va reevalua rezultatele preselecției, informează Deschide.MD.

Întrebat dacă această reevaluare ar putea duce la modificarea listei candidaților selctați pentru funcția de Procuror general, membru comisiei a declarat că nu înțelege ce se are în vedere prin folosirea termenului reevaluare.

„Nu știu exact ce vrea să însemne acest lucru. Noi astăzi ne întrunim pentru a discuta și vom ieși cu o poziție agreată de comun acord”, a declarat Boțan precizând că regulamentul comisiei nu prevede modificarea listei cu candidați acceptați pentru această funcție.

Amintim că recent Ministrul Justiției a scris pe pagina sa de Facebook că în urma nemulțumirilor apărute în spațiul public Comisia care a filtrat candidații pentru funcția de procuror general va reevalua rezultatele concursului.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share