Alte știri

Mereu la datorie, mereu pregătiți să salveze vieți. Sute de polițiști din toată țara continuă să doneze sânge

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 600 de polițiști din toată țara au donat sânge și plasmă, în cadrul Campaniei naționale de donare voluntară a sângelui cu genericul „Donează sânge, susține ritmul vieții pe pământ”, organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, marcată anual, la 14 iunie, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Timp de două saptămâni, polițiștii, în uniformă sau în civil, din timpul serviciului sau din timpul liber, s-au grăbit să suplinească rezervele naționale de sânge și să aducă un strop de viață pentru cei aflați în nevoi.

„Colegii noștri donează sânge în semn de solidaritate față de persoanele care au nevoie de o speranță la viață, este un gest mic cu o semnificație mare pentru susținerea societății, dar și o motivație pentru conaționali de a participa la donarea voluntară de sânge”, au spus la unison polițiștii-donatori fideli.

Amintim că, în cadrul Campaniei „Când inima cere, donăm o tonă de putere”, lansată în luna septembrie anul 2020, familia Poliției Naționale a reușit, timp de o lună, să doneze peste o tonă sânge.

Donarea de sânge, a devenit deja o tradiție pentru Poliția Națională, iar pentru mulți dintre colegii noștri, a devenit parte din stilul de viaţă.

Este un gest omenesc și voluntar, dincolo de natura serviciului prin care venim zilnic în sprijinul cetățenilor.

Menționăm că, pentru promovarea donării voluntare de sânge, Inspectoratul General al Poliției a fost menționat cu Diplomă de onoare din partea Guvernului Republicii Moldova.

Citește și: SFS centralizează funcțiile de asistență juridică și de gestionare a bunurilor confiscate

loading...

Comments are closed.