VIDEO // Mesaj subtil pentru Ion Ceban? Dodon: ”Văd că astăzi este „în vogă” să fim pro-europeni”

”Văd că astăzi este „în vogă” să fim pro-europeni. Dar eu cred că ar trebui să fim pro-moldoveni, nu pro-europeni”, a declarat Igor Dodon, președintele de onoare al PSRM. Declarația pare a fi făcută în contextul anunțului lui Ion Ceban cu privire la formarea partidului pro-european MAN.

”Cele mai mari prostii și încălcări din istoria țării au fost comise anume de pro-europeni. În anii 2012-2014, AIE a furat un miliard și a distrus economia. Acum partidul Maiei Sandu, tot pro-european, închide gura presei incomode, a închis procurorul, își bate joc de opoziție, se implică în război.

La guvernare în Moldova ar trebui să fie partidele pro-moldovenești. Doar atunci țara noastră va avea viitor”, a declarat Dodon.

Ion Ceban, a anunțat marți, 23 august, de la tribuna Primăriei Chișinău, lansarea noii formațiuni politice – Partidul „Mișcarea Alternativă Națională”. Edilul Capitalei spune că noua formațiune, care își propune a fi una pro-europeană, va apăra interesele tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share