Alte știri

Mesajul de adio al Viceprim-ministrului pentru reintegrare, Cristina Lesnic

Pinterest LinkedIn Tumblr

După anunțul privind remanierea membrilor PDM din Guvernul Chicu, viceprim-ministrului pentru reintegrare, Cristina Lesnic, a transmis un mesaj de adio, informează Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Am decis să demisionez din funcţia de viceprim-ministru pentru reintegrare cu convingerea că mi-am dus cu demnitate mandatul şi misiunea. Plec cu capul sus! Este o decizie politică asumată.

Am luat această decizie după ce astăzi dimineaţă, eu şi colegii mei, Miniştrii Igor Şarov, Alexandru Pînzari şi Sergiu Răilean am avut o discuţie cu Prim-ministru, Ion Chicu.

Am preluat mandatul cu o zi înainte de declararea stării de urgenţă în Republica Moldova, fiind un test dur profesional şi emoţional. M-am dedicat din plin ca dimensiunea drepturilor omului, cazurile individuale şi situaţia reală din regiunea transnistreană şi din Zona de Securitate să ajungă pe agenda viitoare a formatului 5+2, şi cel mai important pe agenda Comitetului Permanent al OSCE de la Viena.

Ţin să mulţumesc pentru conlucrare toţi colegii din Cabinetul de Miniştri şi din grupurile sectoriale.

Exprim recunoştinţă deosebită corpului diplomatic cu care am muncit în mod constant, colegilor din Biroul politici de reintegrare, mediatorilor şi observatorilor din formatul 5+2.

Mă simt mândră că am fost susţinută de oameni cu caracter, de prieteni devotaţi şi familia mea!”, a transmis Lesnic.

Maia Sandu din nou nu se ție de promisiunea făcută. Lidera PAS a declarat că renunță la dezbaterile electorale cu Igor Dodon

loading...

Comments are closed.