Alte știri

Mesajul de felicitare a lui Igor Dodon cu ocazia zilei de naștere a Primului Președinte al Republicii Kazahstan

Pinterest LinkedIn Tumblr
Președintele țării, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de naștere a Primului Președinte al Republicii Kazahstan, Nursultan Nazarbaev.
„Adresez cele mai calde și cordiale felicitări Primului Președinte al Republicii Kazahstan, Nursultan Nazarbaev, cu ocazia aniversării octogenare, împreună cu urări de multă sănătate, energie, bună dispoziție și realizare a tuturor dezideratelor pe tărâmul ales.
De-a lungul anilor de vastă și intensă activitate de muncă, în luarea celor mai importante și responsabile decizii ale statului, Nursultan Nazarbaev a demonstrat calități de conducător înțelept, experimentat, principial, precum și de politician, care se bucură de cea mai înaltă autoritate nu numai în Kazahstan, ci și dincolo de granițele sale.
Personalitatea lui proeminentă și multilaterală evocă cel mai sincer respect și recunoștință din partea poporului moldovenesc, care îl apreciază în mod deosebit pentru atitudinea prietenoasă față de țara noastră și contribuția personală la cooperarea constructivă a Kazahstanului și Moldovei în diverse domenii,” a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.
loading...

Comments are closed.