Social

Mesajul de felicitare al prim-ministrului cu ocazia aniversării a 30 de ani a Serviciului Fiscal de Stat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu ocazia aniversării de 30 de ani a Serviciului Fiscal de Stat, prim-ministrul a venit cu un mesaj de felicitare, adresat funcționarilor fiscali, transmite Telegraph.md

„Stimați Funcționari Fiscali,

Azi, 1 Iulie 2020, Serviciul Fiscal de Stat împlinește 30 de ani. Serviciul Fiscal la propriu reflectă istoria Republicii Moldova. Au fost 30 de ani foarte diferiți, au fost și bune și rele, au fost și progrese și pași înapoi. În prezent, examinând rolul și funcționalitatea Serviciului Fiscal de Stat, putem constata că avem o instituție funcțională, eficientă și competentă.

De competența și înțelepciunea dumneavoastră în mare parte depinde climatul investițional și de desfășurare a activtății de întreprinzător în Republica Moldova. De capacitatea dumneavoastră de a fi inovativi și de a adopta tehnologiile noi depinde intensitatea modernizării unui set larg de servicii publice.

Propunerile generate de specialiștii Serviciului Fiscal în ultimii ani, au permis îmbunătățirea substanțială a normelor fiscale naționale, iar rezultatele activității Serviciului au permis statului să achite la timp salarii, pensii și îndemnizații la cca un milion de cetățeni ai Republicii Moldova și să deservească angajamentele financiare la timp. Eficiența dumneavoastră a făcut posibile investițiile publice în educație și în sănătate, în construcția drumurilor și susținerea tinerilor specialiști.

Dar suntem numai la început de drum. Mai avem multe de făcut ca să apropiem Republica Moldova de standardele europene de viață și să oprim plecarea tinerilor.

La 30 de ani Serviciul Fiscal de Stat are experiența și competența necesare pentru a determina un progres calitativ esențial în administrarea fiscală și a crea un parteneriat autentic între stat, cetățeni și mediul de afaceri. Suntem elementele unui tot întreg.

Dragi Funcționari Fiscali,

Progresul îl determină cei care sunt permanent siguri că este loc de mai bine și căută soluții să îmbunătățească procedurile și instrumentele aplicate.

Vă chem să urmăriți continuu satisfacția oamenilor care au interacționat cu Serviciul Fiscal și să țineți cont că suntem parte a unei societăți. Profit de această ocazie și vă doresc inspirație și succese în activitate, apreciată cât mai larg de societate.

Sănătate, pace și bunăstare familiilor dumneavoastră!”

Citește și: Prim-ministrul a participat la ședința Consiliului Camerei de Comerț și Industrie

loading...

Comments are closed.