Alte știri

Mesajul de felicitare pentru Maia Sandu din partea președintelui Italiei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost felicitată de președintele Italiei, Sergio Mattarella. Acesta a confirmat că Roma va susține în continuare eforturile Chișinăului în parcursul său de apropiere de Uniunea Europeană, oferindu-i „cea mai amplă colaborare posibilă în reformele pe care Republica Moldova va trebui să le implementeze în următorii ani”, transmite Telegraph.md

„Alegerea dumneavoastră la Președinția Republicii Moldova îmi oferă plăcuta ocazie de a vă transmite sincere felicitări și să vă urez mult succes în desfășurarea înaltei funcții care v-a fost încredințată de poporul moldovean”, menționează președintele italian.

Sergio Mattarella speră că relațiile între Italia și R. Moldova se vor consolida și mai mult.

„Sper din tot sufletul ca relațiile excelente între țările noastre să se consolideze și mai mult în toate domeniile de interes comun. La consolidarea constantă a relațiilor de prietenie contribuie, în mod special, cetățenii moldoveni stabiliți în Italia, ce constituie una din cele mai numeroase comunități moldovenești peste hotare și ce sunt capabili să se integreze pe deplin din punct de vedere cultural, social și economic în societatea noastră, rămânând, în același timp, legați de propriile origini”, precizează Sergio Mattarella.

Reprezentanții Partidului “Rusia Unită” sunt gata să se întâlnească la Moscova cu Igor Dodon

loading...

Comments are closed.