Politică

Mesajul deputatului Radu Marian pentru susținătorii PAS care comentează urât pe Facebook

Pinterest LinkedIn Tumblr

“Am văzut comentarii online agresive din partea mai multor susținători PAS la adresa unor instituții de presă independente care au reflectat criticile aduse partidului nostru.

Nu este o atitudine sănătoasă. Îndemn toți susținătorii PAS să dea dovada de discurs civilizat și dacă nu sunt de acord cu modul în care se reflectă anumite știri, să-și exprime dezacordul folosind argumente, dovezi, și să evite atacurile la persoană.

Vrem cu toții să trăim într-o societate cât mai democratică, unde dezbaterile pe subiecte politice să fie cât mai civilizate”, este mesajul deputatului Radu Marian, deputat PAS.

Criticile susținătorilor PAS au venit, după ce CNESP (Ala Nemerenco, Natalia Gavrilița și alții) a decis reintroducerea purtării măștilor de protecție în spațiile deschise, precum și pentru obligarea indirectă a lucrătorilor transfrontalieri să se vaccineze până la 30 septembrie 2021. Printre acești lucrători sunt și șoferii autobuzelor și microbuzelor din traficul internațional de călători și mărfuri.

Amintim că PAS a creat o adevărată fermă de trolli pe Facebook și a manipulat opinia publică prin rețelele de socializare. Ferma PAS este gestionată de către o firmă din România.

loading...

Comments are closed.