Alte știri

Mesajul Directorului Moldtelecom, Dan Mitriuc, de Ziua Internațională a Telecomunicațiilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Comunitatea internaţională aniversează la data de 17 mai, Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Cu acest prilej Directorul Moldtelecom, Dan Mitriuc, a adresat un mesaj de felicitare tuturor muncitorilor din Moldova care activează în acest sector.

„Astăzi, de Ziua Internațională a Telecomunicațiilor, aș vrea să-i felicit pe toți cei care activează în sectorul TIC. Apreciez devotamentul și angajamentul profesional al colegilor mei și mă bucur să putem contribui împreună la dezvoltarea acestui segment important pentru economia națională. Îmi exprim gratitudinea pentru efortul pe care îl depuneți și sper ca trendul ascendent de dezvoltare să rămână o prioritate. Vă adresez felicitări cu ocazia zilei profesionale și vă doresc realizări frumoase”, se arată în mesajul lui Dan Mitriuc postat pe Facebook.

Menționăm că Moldtelecom, al doilea an cosecutiv, este operatorul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet și TV din Republica Moldova.

Moldtelecom, Dan Mitriuc, de Ziua Internațională a TelecomunicațiilorZiua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale are drept scop sensibilizarea opiniei publice vis-a-vis de perspectivele pe care le oferă utilizarea Internetului, a tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în domeniul economic și social, precum și căile de reducere a decalajului digital. 17 mai marchează aniversarea semnării primei Convenții Internaționale a Telegrafului și creării Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.

loading...

Comments are closed.