Alte știri

Mesajul lui Igor Dodon către europeni: “Nu vă îndrăgostiți de politicienii din Moldova”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cei care se ascundeau sub lozinci europene au fost cei mai mari uzurpatori și au încălcat cel mai grav legea în Moldova. Așa s-a întâmplat cu Vlad Filat, cu Iurie Leancă, cu Vladimir Plahotniuc. Acum, în țara noastră este un nou „idol” – Maia Sandu. Dar foarte curând, și ratingul ei va scădea, iar aceasta va „lovi” în vectorul european, a menționat Igor Dodon, președintele PSRM, în timpul unui interviu pentru postul de televiziune Primul în Moldova.

“Eu le-aș spune funcționarilor europeni: nu vă îndrăgostiți de politicienii din Moldova. Mai ales de cei care poartă insigne europene. Ei sunt primii care vă vor trăda – și pe voi, și valorile voastre”, a declarat liderul socialiștilor din țara noastră.

În același interviu, Dodon a atras atenția că Republica Moldova își va pierde suveranitatea, în cazul în care la alegerile parlamentare anticipate va câștiga Occidentul. Astfel, există pericol că în țara noastră vor fi interzise partidele pro-moldovenești, care luptă pentru tradițiile și statalitatea Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.