Alte știri

Mesajul premierului Chicu cu ocazia Sărbătorii de Crăciun

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mesajul premierului Ion Chicu cu ocazia Sărbătorii de Crăciun.

Adresez sincere felicitări tuturor celor care împărtășesc în aceste zile bucuria Nașterii Domnului.

Crăciunul este acea sărbătoare minunată care ne aduce bucurie, ne unește în jurul unor cauze nobile și ne amintește să fim mai buni, să dăruim căldură și fericire familiei, prietenilor, vecinilor și tuturor celor care au nevoie. De Crăciun, milioane de oameni dăruiesc.

Această sărbătoare trezește în inimile noastre amintirile dragi din copilărie și speranța pentru un an nou mai bun.  Știm cu toții că perioada sărbătorilor de iarnă este una deosebită, întrucât totul în jurul nostru aspiră și ne inspiră pentru a fi solidari, a împărți daruri, zâmbete și bunăvoință, a transmite pace și înțelepciune, liniște și urări de sănătate. Este sărbătoarea care ne face să credem în minuni și ele să se întâmple în viața noastră.

Anul 2020 ne-a marcat vizibil pe fiecare dintre noi, astfel, că vom celebra sărbătorile în preajma celor dragi, aducând recunoștință familiei. Vă îndemn să nu uitați de riscurile care persistă și vă rog să sărbătoriți în siguranță!

Fie ca Sărbătoarea Nașterii Domnului să ne aducă un nou început, unul mai generos, cu sănătate, bunăstare și liniște sufletească. Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să ne dea putere tuturor de a fi mai buni în fiecare zi.

Să aveți un Crăciun Fericit!

La Mulți Ani, stimați concetățeni!

loading...

Comments are closed.