Alte știri

Mesajul ranchiunos al lui Andrei Năstase pentru Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Năstase, liderul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, a transmis un mesaj de felicitare cetățenilor care au participat la vot, apoi și-a lăudat formațiunea și echipa, după care a felicitat-o și pe Maia Sandu cu ocazia victoriei în aceste alegeri prezidențiale, transmite Telegraph.md

Andrei Năstase, președintele PPDA:

“Popor curajos al Moldovei, ai scris Istorie!

Îmi exprim gratitudinea, admirația și respectul pentru mobilizarea exemplară a cetățenilor țării, de Acasă și din Diasporă, și la acest tur doi de scrutin. Este dovada supremă a dorinței sincere a oamenilor pentru schimbarea în bine a Moldovei, o țară din care să nu vrei să pleci, în care să vrei să revii, să rămâi și să trăiești alături de cei dragi.

Le mulțumesc în egală măsură colegilor și simpatizanților Platformei DA precum și tuturor celor care prin implicarea plenară în scrutinul de azi au dovedit că își doresc un viitor European pentru Republica Moldova!

Alături de toți colegii și simpatizanții Platformei DA, o felicităm pe doamna Maia Sandu pentru victoria reușită astăzi în numele tuturor celor care își doresc o Moldovă Europeană, dreptate și o viață mai bună acasă.

E de datoria noastră a tuturor să ducem la bun sfârșit proiectele demarate pentru Moldova de mâine, inclusiv proiectul nostru de lege nr. 210, înregistrat încă la 28 mai curent, care prevedea suplinirea numărului de buletine de vot în Diaspora de la 5.000 la 10.000 de unități precum și votarea timp de două zile, mai ales după ce am văzut cu toții nedreptățile la care au fost supuși alegătorii noștri de peste hotare.”

Mesajul lui Năstase este mai mult un elogiu PPDA, iar felicitarea pentru Maia ar fi ca de umplutură.

Amintim că Andrei Năstase și-a dorit foarte mult să candideze în locul Maiei Sandu, iar înainte de turul I a cerut insistent retragerea candidatului PAS, menționând că doar el poate câștiga bătălia electorală cu Igor Dodon.

loading...

Comments are closed.