Mesajul revoltător al unei mame din Orhei adresat primarului Ilan Șor!

mama din orhei, primarul ilan shor

O femeie din Orhei este revoltată că unele străzi ale orașului n-au fost curățate, astfel acum au devenit foarte periculoase. În calitate de mamă, Verega Olga a scris o postare pe facebook, în care se adresează primarului. Ea îl provoacă pe Ilan Șor să facă o plimbare pe str. Unirii, să simtă din plin emoţiile pe care le oferă patinuarul de pe această stradă. Iată mesajul ei integral:

Mult stimate” d. primar Şor Ilan.
Am să îndrăznesc să mă adresez domniei voastre, înţelegând din start că această adresare ar putea fi ignorată. Vreau să vă provoc la o plimbare pe str. Unirii. De ce zic să vă provoc? Deoarece deja de 2 săptămâni această stradă este dea dreptul o adevărată cursă de încercare pentru cei mai curajoşi iubitori de senzaţii tari. Mai rău este când nu faci parte din această categorie de persoane, dar eşti nevoit să circuli zilnic pe această cursă, cu 2 copii de mână. 

Am văzut că la sărbătorile de iarnă, n-aţi ezitat să vă aduceţi familia la Târgul de Crăciun, după care fetiţa chiar v-a spus că nu e mai rău ca la Moskova. Păi, nu vă opriţi, făceţi-o cunoscută şi cu trotuarele noastre din toiul iernii. Ce-ar fi să faceţi o plimbare pe str. Unirii, să simţiţi din plin emoţiile pe care ţi le oferă patinuarul de pe această stradă. Poate aşa o să mă înţelegeţi mai bine ce vreau să zic. Cu siguranţă, după aşa plimbare, fetiţa trebuie să vă întrebe, cine e PRIMAR în oraşul acesta????? Cine permite ca poporul mult iubit să ajungă cu fracturi la serviciu, sau un copil fiind ţinut de mână, să cadă de 2 ori în drum spre grădiniţă?

Nu cred că am să găsesc înţelegere din partea dvs. Această scrisoare o să fie din nou privită ca o mârşăvenie faţă de domnia voastră, care zi şi noapte numai la noi, poporul, se gândeşte. Dvs. aţi fost ales pentru un mandat de 4 ani, ca să aveţi grijă de treburile acestui oraş, şi de comfortul locuitorilor de aici. Dar de aproape 3 ani, vă ţineţi doar să ne duceţi de nas cu promisiuni deşarte, arătând hărnicie prin toată republica, dar neavând rezultate concrete. Aţi făcut o casă cu 4 apartamente pentru tinerile familii, dar cereri aveţi peste 1000, când o să fie satisfăcute toate? Aţi făcut de ochii lumii un azil pentru câini, dar oraşul este împânzit de câini vagabonzi. Aţi lansat proiectul cu magazine sociale, dar avem câţiva boschetari deja cunoscuţi de toţi orheienii, de care nu vă pasă absolut deloc. Care sunt rezultatele reale ale proiectelor dvs. Timp de aproape 3 ani- 4 familii cu spaţiu locativ la preţ de piaţă, şi o mulţime de bieţi bătrâni care vă lasă lunar pensia în magazinele dvs „sociale”. A da, şi câteva zeci de metri de drum, dacă să sumezi toate străduţele la un loc, reparate din bugetul primăriei, şi fondului rutier de stat. Şi un parc, care ne costă mai puţin decât restanţa pe care aţi creat-o la Regia Apă Canal şi celelalte întreprinderi municipale. Dar această informaţie constituie „secret de stat”, din acest motiv până în prezent nu a fost prezentat nici un raport financiar.

Sper că situaţia e altă, în restul oraşului, doar mă tem că cei, din alte sectoare tot speră că la noi e bine şi frumos. Mai ales că nici chiar în centrul oraşului situaţia nu e mai bună. Dar sperăm că măcar în al patrulea an de mandat o să înţelegeţicare sunt obligaţiile unui edil.

Verega Olga

strada orhei, ilan shor, mama copii

Total
0
Shares
Total
0
Share