Alte știri

Mesajul sfâșietor transmis de o adolescentă de 14 ani, care s-a sinucis din cauza colegilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

O elevă din Perth, Australia, care s-a sinucis după ce a fost batjocorită de colegi la școală, a scris un mesaj emoționant cu doar câteva ore înainte să își pună capăt zilelor.

În ultima zi a anului trecut, Rochelle Pryor (14 ani) a fost adusă la spital, unde a murit pe 9 ianuarie. Ea a transmis un mesaj câtorva prieteni, înainte să fie găsită inconștientă de tatăl ei, în dormitor. „În momentul în care o să plec, batjocura și rasismul vor înceta”, a scris tânăra Rochelle, scrie Libertatea.ro

Adolescenta a fost bătută în fața școlii, în luna august a anului trecut. Potrivit mamei ei, ea a venit acasă cu mai multe tăieturi pe picioare. „După ce s-a întâmplat asta, era supărată mereu și speriată. A spus că nu mai vrea să meargă la școală”, a spus mama ei, potrivit news.com.au.

Prietenii tinerii au postat mai multe mesaje de omagiere pe rețelele sociale, după ce au auzit că ea s-a stins. „Am plâns atât de mult încât nu mai văd bine… te rog, întoarce-te! / Ultimele zile vorbeam despre culoarea cu care ai vrea să-ți vopsești părul și tu vorbeai despre… albastru și mov! Dacă știam că era ultima dată când urma să te văd, te opream!”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise.

loading...

Comments are closed.