Actual

Mesajul Speakerului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei lucrătorilor din organele securității statului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj oficial cu ocazia Zilei lucrătorilor din organele securității statului, transmite Telegraph.md

Vedeți mesajul integral mai jos:

„În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, adresez tuturor ofițerilor, subofiţerilor, angajaţilor civili şi veteranilor Serviciului de Informații și Securitate sincere felicitări cu ocazia Zilei lucrătorilor din organele securității statului.

Este un prilej de celebrare a profesionalismului și competenței reprezentanților sistemului de securitate în protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului, societăţii, statului. Întreaga lor activitate, începând cu depunerea jurământului, reprezintă un exemplu de excelență, demonstrat în diverse situații dificile în toți cei 29 de ani de funcționare a serviciilor speciale ale Republicii Moldova.

În condițiile actuale de riscuri noi și complexe, se impune o abordare extrem de inteligentă a proceselor de lucru și, implicit, perfecționarea profesională continuă. Sunt sigură că și în continuare angajații din organele securității vor face față așteptărilor înalte în realizarea obiectivului de protejare a intereselor statului și siguranței cetățenilor. Profit de ocazie pentru a le ura noi succese în activitate, ascensiune în carieră, multă sănătate și bunăstare în familii.”

Zinadina Greceanîi, Președintele Parlamentului Republicii Moldova

Citește și: Zinaida Greceanîi a discutat cu Coordonatorul Rezident al ONU în Republica Moldova

loading...

Comments are closed.