Alte știri

Mesajul Zinaidei Greceanîi cu ocazia Zilei Internaționale a Medicului de Familie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei Internaționale a Medicului de Familie

Astăzi, este sărbătorită Ziua Internațională a Medicului de Familie, instituită de către Organizația Mondială a Sănătății pentru a evidenția rolul și contribuția importantă a medicilor de familie în sănătatea publică.

Mă alătur la numeroasele felicitări adresate cu acest prilej medicilor de familie și asistenților lor din întreaga țară, care sunt cei mai buni și discreți prieteni ai fiecărei familii. Cu ajutorul lor reușim să preîntâmpinăm situații grave legate de sănătatea pacienților și, în mare parte, cu ajutorul lor reușim să depășim criza pandemică legată de COVID-19.

Cu ocazia sărbătorii de astăzi, am semnat aproape 100 de Diplome ale Parlamentului oferite medicilor de familie în semn de înaltă apreciere a muncii lor profesioniste, dedicate și responsabile.

Absolut toți lucrătorii medicali merită aprecierile noastre, pentru că stau la straja bunurilor cele mai importante ale fiecărui om – sănătatea și viața. Dragi doamne și domni medici de familie, vă admirăm și vă dorim multă sănătate, belșug în case și fericire personală!

loading...

Comments are closed.