Alte știri

Messi a dezvăluit motivul pentru care vomita pe teren

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alimentaţia greşită a fost motivul pentru care Leo Messi a vomitat de mai multe ori pe teren în trecut. Argentinianul a depăşit, însă, acele probleme, iar acum are un stil de viaţă mai sănătos.

Episoadele cu Messi vomitând pe teren, în timpul meciurilor jucate cu FC Barcelona şi naţionala Argentinei, au devenit virale pe Internet, iar imaginile au dat naştere la speculaţii în privinţa motivelor pentru care starul catalanilor are probleme. „Nu ştiu exact ce anume mâncam şi îmi făcea rău, dar mâncam de toate. Mulţi ani, pe la 22, 23, 24 de ani, am mâncat prost. Mâncam ciocolată, biscuiţi, am băut şi sucuri acidulate. De toate!”, a povestit fotbalistul de 30 de ani, într-un interviu pentru America TV.

Între timp, Messi a renunţat la stilul dezordonat şi a trecut la un regim alimentar corect. „Acum mănânc bine: peşte, carne, salate. Adevărul e că mănânc de toate, dar organizat şi bine. Din când în când, beau şi un pahar de vin. Sunt momente când se poate asta. Am observat o schimbare majoră atunci când a apărut subiectul vomitatului. S-au spus multe lucruri. Dar, în cele din urmă, m-am liniştit şi nu s-a mai întâmplat”, a precizat Leo Messi.

https://www.youtube.com/watch?v=cChOEsIXWIU

loading...

Comments are closed.