Alte știri

METEO: Alertă de vânt puternic cu viteză de până la 20 de metri pe secundă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Avertizarea meteorologică va fi valabilă până la miezul nopții pe întreg teritoriul țării. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă, anunță sputnik.md

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis, cu puțin timp în urmă, o avertizare cod galben de vijelie.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Avertizarea meteorologică va fi valabilă până la miezul nopții, pe întreg teritoriul țării. Potrivit  Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă.

În condițiile de vijelie sunt posibile întreruperi temporare ale curentului electric şi ale legăturilor de comunicaţii; se pot rupe crengi şi se poate semnala doborârea unor arbori uscaţi. De asemenea, este posibilă decopertarea parţială a unor construcţii.

În această perioadă se recomandă evitarea trecerii prin apropierea copacilor; ocolirea cablurilor electrice căzute la pământ; evitarea parcării autovehiculelor în apropierea copacilor, evitarea folosirii focului deschis.

Temperaturile în această seara vor fi de peste + 11 grade Celsius. Mâine se anunță a fi zi însorită cu temperaturi între maxime de +11 noapte și +19 Grade Celsius ziua.

loading...

Comments are closed.