Alte știri

Meteorologii anunță cer variabil în toată Moldova. La Comrat şi Cahul se vor înregistra temperaturi înalte

Pinterest LinkedIn Tumblr

În următoarele 24 de ore, meteorologii anunță cer variabil în toată ţara. La Briceni şi Soroca vor fi 23 de grade, iar la Bălți și Orhei cu unul mai mult. 26 de grade se vor înregistra la Tiraspol și Leova. La Comrat şi Cahul se aşteaptă 28 de grade Celsius.

În Capitală, se prognozează cer variabil şi 25 de grade, iar noaptea vor fi 14 grade. În următoarea perioadă se aşteaptă ploi şi temperaturi de până la 28 de grade ziua şi între 8 şi 16 grade noaptea, transmite publika.md

În următoarele 24 de ore în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Londra se vor înregistra 20 de grade, iar Paris şi Berlin cu două mai mult. La Madrid sunt anunţate 23 de grade, iar la Roma 31.

La Varşovia se aşteaptă 20 de grade, iar la Praga 24. La Viena maxima va fi de 27 de grade, iar la Budapesta şi Belgrad de 30. La Bucureşti şi Atena cerul va fi senin şi se aşteaptă 28 şi, respectiv, 31 de grade. La Moscova maximele nu vor depăşi 11 grade, iar la Kiev 18. La Ankara sunt prognozate ploi şi 20 de grade Celsius.

loading...

Comments are closed.