Social

Meteorologii au dat ALERTA – Un val de aer polar lovește Europa. Vor fi temperaturi cu 25 de grade mai mici

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un val de aer rece ajunge curând și va afecta Europa Eentrală și de Est, începând de săptămâna viitoare. Țări din Europa Centrală și de Est vor fi afectate de un val de aer polar care vine din nordul continentului începând de marți noapte, aducând temperaturi foarte scăzute.

Alertă meteo – în câteva zile, temperaturile vor coborî drastic, chiar și cu peste 20 de grade comparativ cu valorile maxime care s-au înregistrat în săptămânile trecute, informează stiripesurse.ro.

Răcirea se va produce de săptămâna viitoare, când Europa Centrală și de Est va fi lovită de un val de aer polar. Acesta se va deplasa din nordul continentului marți noapte și va duce la o scădere considerabilă a temperaturilor.

Astfel, potrivit meteorologilor, în a doua jumătate a săptămânii nu vor fi mai mult de 7..10 grade Celsius ziua, iar temperaturile nocturne se vor apropia de pragul înghețului. Nu este exclusă apariția precipitațiilor sub formă de zăpadă.

Și specialiștii moldoveni au anunțat o răcire a vremii în ultimele zile ale lunii octombrie. Noiembrie va debuta cu valori maxime ce nu vor depăși 8..10 grade Celsius și minime nocturne de până la 2..4 grade, scrie sputnik.md.

Cerul va fi variabil, iar ceața va mai persista în următoarele zile. Mijlocul săptămânii ar putea aduce precipitații slabe, însă doar în nordul țării.

loading...

Comments are closed.