Social

Metodă diferită de a lupta cu parcările neregulamentare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o postare pe Facebook, jurnalistul Vadim Ungureanu a arătat o nouă metodă de a lupta cu parcările neregulamentare. Pe parbrizul mai multor mașini parcate aiurea, Ungureanu a lăsat un mesaj ingenios.

Câțiva șoferi și-au permis luxul de a-și lăsa mașinile parcate nu în cele mai regulamentare poziții. Acest lucru a fost observat de către jurnalistul  Vadim Ungureanu care s-a gândit să-i taxeze cu un mesaj foarte ingenios care sună în felul următor „Așa să-ți stea sicriul parcat în morgă”. Ungureanu își explică gestul „Și pentru că omul nu a lăsat niciun număr de telefon și dat fiind faptul că nu a venit să-și ia bunica mai bine de două ore, a trebuit să-i las printr-un mesaj tot ce am avut de zis.” a scris acesta într-o postare pe Facebook.

Mesajul dat nu i-a lăsat indiferenți pe internauți. Reacțiile acestora au fost diferite, unii aruncă cu laude pentru inițiativa ingenioasă, iar alții cu critici, pentru că mesajul ar fi prea dur. De-un lucru suntem siguri, cei care vor găsi pe parbriz mesajele date, nu vor rămâne indiferenți și vor cădea pe gânduri. Cred că acest scop și l-a avut Vadim Ungureanu în momentul în care a decis să înceapă această campanie.

loading...

Comments are closed.