Micuț născut prematur, salvat de medicii de la spitalul “Gheorghe Paladi”: “Am primit toată atenția și sprijinul de care aveam nevoie”

O mămică din Chișinău își exprimă recunoștința profundă pentru medicii și asistentele medicale de la spitalul “Gheorghe Paladi”, care au salvat viața micuțului ei, născut prematur la 28 de săptămâni de sarcină. Bebelușul a petrecut 50 de zile în secția de prematuri, unde a primit îngrijirea și atenția specială a personalului medical.

“Am avut o internare prelungită, dar am găsit la spitalul “Gheorghe Paladi” toată grija și atenția medicilor, zi și noapte, încontinuu. Fiecare gram adăugat a fost o victorie, atât pentru mamă și copil, cât și pentru cadrele medicale din instituție”, a declarat Xenia Z., mama micuțului.

Ea a subliniat profesionalismul și dedicarea medicilor și asistentelor medicale, care au ajutat-o să treacă peste această perioadă dificilă. “Am avut susținerea medicilor și încrederea că vom reuși. Pe întreaga durată a internării, 50 de zile, am primit toată atenția personalului medical, tratamentul necesar, copilul a adăugat, se află într-o stare bună și eu pot să merg liniștită acasă. Mulțumesc pentru supravegherea 24/24”, a mai spus Xenia Z.

Mama micuțului a ținut să mulțumească nominal șefei de secție, medicului neonatolog Bucătaru Nina, medicului curant Jarinov Anna, asistentei șefe Cernean Olga, asistentelor medicale Alii Maria, Graur Raisa, Jepir Arghentina, Rusu Galina, Lupascu Olga, Corolețchi Maria, bucătăresei Lupu Elena și personalului auxiliar Rață Nadejda, Furdei N., Mocanu E., Negai L.

“Datorită profesionalismului și dedicării dumneavoastră, fiul meu are șansa la o viață normală. Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru noi!”, a conchis Xenia Z.

Mesajul de mulțumire al Xeniei Z. este o dovadă a profesionalismului și dedicării medicilor și asistentelor medicale de la spitalul “Gheorghe Paladi”, care luptă zi de zi pentru a salva vieți.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share