Micutzu a fost condamnat la muncă în folosul comunității

Micutzu, celebrul actor de comedie, a fost condamnat la muncă în folosul comunității. Pe numele lui adevărat, Cosmin Nedelcu va munci fără să fie plătit timp de 30 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4, informează euronews.ro

Măsura vine ca urmare a unui proces început în urmă cu doi ani și jumătate în care actorul a fost judecat pentru amenințare. Procurorii au înlocuit urmărirea penală a actorului cu o măsură mai blândă, deoarece cred că infracțiunile pe care el le-a comis nu sunt dintre cele mai grave.

Micutzu a fost implicat într-un scandal în centrul Capitalei care s-a lăsat cu amenințări, îmbrânceli și geamuri sparte. Acesta se afla la o terasă în momentul în care a fost ironizat de un grup de trecători.

Artistul a fost avertizat că în cazul în care nu va veni cu o adeverință care să ateste că a muncit în folosul comunității riscă să fie reîncepută urmărirea penală. Micutzu se numără printre cei mai apreciați actori de stand-up comedy din țară.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share