Alte știri

Mihai de la 3 Sud Est, internat la terapie intensivă. Artistul a fost diagnosticat cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este bolnav de COVID-19 și se află internat la Spitalul Municipal Medgidia, scrie Ziare.com.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Mihai Budeanu a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar ulterior, în cursul zilei de joi 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesită plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Artistul în vârstă de 44 de ani (foto stânga) nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea primit tratamentul cu plasmă autoimună. Sursele medicale susțin că din cauza greutății, artistul respiră foarte greu. Potrivit observatornews.ro, Mihai Budeanu nu a necesitat intubare. „Greutatea îi îngreunează respirația”, a declarat un medic pentru sursa citată.

loading...

Comments are closed.