Politică

Mihai Ghimpu, critică dură la adresa Maiei Sandu: „Îl imită pe Putin”, dar își „camuflează politica putinistă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, o critică dur pe președinta Maia Sandu, după ce aceasta a urcat pe vârful Moldoveanu din Carpați, iar pe rețelele de socializare au apărut poze cu ea pe cel mai înalt vârf al României, informează Cotidianul.md

În opinia lui Ghimpu, „Maia Sandu are câteva zile de când s-a urcat în scaunul Președintelui, dar deja îl imită pe Putin”.

„Mai înainte parcă sărise cu parașuta. Astăzi, s-a cocoțat pe vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf din Carpații românești. Ce mai urmează…, submarinul? Și de ce tocmai în România, că mai sunt și alte vârfuri de munte prin alte locuri?”, se întreabă Ghimpu.

Apoi tot el răspunde la întrebare: „Cred, ca să-și camufleze politica putinistă (oare chiar dansa nu înțelege, că politica nu-i un ac, ca să-l ascunzi într-o căpiță de fân…) și pentru ca să-i poată manipula și-in continuare și pe “moldoveniști”, și pe unioniști”.

„Mai țineți minte, au mai fost unii care făceau “scamatorii” “a la Putin”, demonstrându-și bărbăția, dar… Ce-i în capul unor “conducători” de la noi “oameni buni” și ce-i cu moda asta să vorbești de UE, dar în același timp să imiți ca maimuța “capul” unui stat, care conduce autoritar și tratează RM ca pe o gubernie a Rusiei, dar nu ca pe un teritoriu al României luat de către strămoșii lui prin ocupația Basarabiei la 28 Iunie 1940”, mai spune Ghimpu.

Duminică, pe rețelele de socializare, au apărut poze cu Maia Sandu pe vârful Moldoveanu – cel mai înalt punct din România. Anterior, și președintele României, Klaus Iohannis, a postat poze de pe acest vârf.

Citește și: Maia Sandu a escaladat un vârf de munte din România

loading...

Comments are closed.