Mihai Ghimpu o atacă pe Maia Sandu: Cei care au semnat pentru furtul miliardului înceacă să pară “salvatorii națiunii”

mihai ghimpu, partidul liberal, maia sandu, ghimpu si maia sandu, maia sandu miliard, furtul miliardului maia sandu
 

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj de critica la adresa Maiei Sandu acuzând-o că ar fi complice în furtul miliardului.

În postarea sa pe Facebook, liderul PL-ului a spus că miliardul se putea fura doar printr-o hotărâre de guvern, prin votul cabinetul de miniștri din care făcea parte și Maia Sandu. Ghimpu afirmă că Maia Sandu, la comanda liderului liberal-democrat, Vlad Filat, alături de ceilalți membri ai guvernului a votat pentru a fura miliardul din Banca Națională.

În cadrul aceluiași mesaj, Mihai Ghimpu afirmă că Partidul Liberal și exponenții acestuia la capitolul integritate nu are probleme. “Lumea informată cunoaște, că liberalii n-au furat, n-au trădat și n-au făcut și nici nu fac parte din grupările mafiote, care luptă pe viață și pe moarte între ele pentru a-și “ferici” poporul, după ce l-au furat atâția ani!” scrie liberalul pe profilul său.

Ghimpu afirmă că Partidul Liberal nu are nevoie de filtrele pe care le impune Maia Sandu și partidul condus de ea, catalogând asta ca fiind un element de propagandă din categoria “salvatorilor națiunii”, adăugând că oamenii în curând o să realizeze despre ceea ce spune liberalul.

Total
0
Shares
Total
0
Share