Politic

Mihai Ghimpu șocat de decizia PD-ului ” nu mă așteptam că veți boicota referendumul anti-Chirtoacă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mihai Ghimpu spune că este profund surprins de decizia anunțată astăzi de Partidul Democrat privind boicotarea referendumului municipal de demitere a primarului Dorin Chirtoacă. Liderul liberalilor a recunoscut acest lucru în cadrul unei conferințe de presă organizată de formațiune.

„M-ați șocat cu această decizie a PD-ului. Eu am dovezi că tot ce a avut loc împotriva lui Dorin Chirtoacă în CMC și în afara CMC a fost cu sprijinul PD-ului. Dar, ce pot să spun eu aici. Știți, în public, politicienii sunt foarte buni, promit pensii, salarii. Să vedem mai departe ce o să fie. Sper să fie o decizie sinceră. Cu atât mai mult că acest referendum nu dă nimic. Era mai bine dacă PD-ul nu dădea votul și nu mai ajungeam la aceasta. Una e ce spui și alta e ce faci. Eu azi cred că (decizia n.r) e sinceră și mă bucur că și-a amintit de coaliție, am făcut multe lucruri bune. Cine știe, poate le-a deschis Dumnezeu cartea și s-au mai uitat și și-au amintit că aici e bine, aici e rău, aici faci păcate, aici nu faci păcate. Poate au înțeles că e de ajuns câte păcate au. Eu vreau să cred că e sinceră. O să vedem” a comentat Ghimpu decizia PD-ului.

Reamintim că în timpul briefingului de astăzi, purtătorul de cuvând al Partidului Democrat din Moldova, Vitalie Gămurari a anunțat că PD nu va participa sub nici o formă la referendumul propus de socialiști pentru că este un pas strict politic și nu are nimic comun cu problemele reale ale locuitorilor capitalei.

 

 

loading...

Write A Comment