Alte știri

Mihail Malear, felicitat de Vlad Plahotniuc: A obținut un nou titlu de campion european la judo, printre veterani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ajuns la onorabila vârstă de 74 de ani, Mihail Malear continuă să ne reprezinte cu mândrie ţara la Campionatele Mondiale şi Europene de Judo şi Sambo. Recent sportivul moldovean obținut un nou titlu de campion european la judo, printre veterani. Cu acest prilej, liderul PDM Vlad Plahotniuc a ținut să-i adreseze un mesaj de felicitare.

„Mihail Malear ne demonstrează, încă o dată, că performanța și spiritul de luptător nu țin cont de vârstă. Îl felicit din suflet pentru obținerea unui nou titlu de campion european la judo, printre veterani. Mult succes la competițiile următoare”, a spus Vlad Plahotniuc.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Amintim că anul trecut fondatorul Edelweiss a ţinut să îl cunoască personal pe Mihail Malear. Atunci Plahotniuc i-a dăruit un kimono care să-i poarte noroc în competiţii şi i-a promis că îi va susţine participarea şi la următorul Campionat.

„Cât o să trăiesc pe pământ, o să mă lupt. Cât mi-a dat Dumnezeu viaţă de trăit, o să mă lupt. Când stau pe podium şi cântă imnul Moldovei şi steagul se ridică, sunt bucuros şi inima îmi înfloreşte„, spunea Mihail Malear.

loading...

Comments are closed.