Alte știri

MihaiL Saakașvili transmite replică lui Poroșenko: „ A depășit orice limită”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saakașvili a lansat o serie de replici dure la adresa președintelui Ucrainei, Petro Poroșenko. Asta, după ce ieri, autoritățile de la Kiev au decis să-l lipsească pe oficialul georgian de cetățenia ucrainească.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Saakașvili a spus că șeful statului a depășit orice limită prin gestul său. Mai mulți experți spun că relațiile dintre Saakașvili și Poroșenko s-au înrăutățit din motiv că primul nu și-a respectat niciun angajament față de populația din regiune.

„Acum, fără dubii, tu, la fel ca predecesorul tău, ești tentat să te ții de putere cu orice preț. Ai putea să încerci asta, dar ia aminte, ei te așteaptă în Rusia! Ucrainenii au avut de două ori de a face cu această infecție endemică și nu se vor opri până nu vor aduce politicieni noi la putere”, a dclarat Mihail Saakșvili.

Mai mult, MihaiL Saakașvili i-a mai transmis președintelui de la Kiev că nu se va opri din lupta sa până nu va recâștiga cetățenia și că în momentul în care populația ucrainiană va realiza că opoziția este unită, va ieși iar în stradă pentru a pune capăt „regimului oligarhic”.

 

Mihail Saakașvili a fost lipsit de cetățenia Ucrainei fiind acuzat că a furnizat informații false atunci când i s-a perfectat pașaportul. Anterior, acesta fost lipsit și de cetățenia Georgiei, țară al cărei președinte a fost din 2004 până în 2013.

loading...

Comments are closed.