Externe

Mike Tyson și-a lansat propriul brand de iarbă, iar McGregor a fumat-o!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Legendarul boxer Mike Tyson a ajuns la o vârstă la care-și permite să se relaxeze, așa că n-a mai stat pe gânduri și a început să-și producă propriul soi de iarbă – Cherry Pick Kush.

Cel care a fost numit “Baddest Man on the Planet”, câștigând primul său titlu mondial la vârsta de 20 de ani, în 1986, investește acum în buna-dispoziție a celor din jur – mai exact, Tyson cultivă marijuana, la propria lui fermă, iar soiul ales mai este numit și “KO Kush”.

Și pentru că orice bunătate de genul merită și încercată, Mike a adus câțiva muguri și la sala de evenimente Helix din Dublin, locul unde s-a văzut și cu Conor McGregor. Cei doi au fumat împreună, au râs și au reușit să comunice, astfel încât să-și rezolve divergențele din trecut.

“Your Marijuana strain that you grow on your own ranch “KO Kush” is really nice. It was an honour to taste it and I wish you and your team all the best with this endeavor”, a notat Conor pe contul său de Instagram. Drept dovadă, McGregor a vobit și despre cum îl iubește și-l respectă pe Tyson: “Just remember, if someone tries to rip you. Rip their nose off their face. You are a fighting icon and deserve endless love and respect! And from me, you will always have it!”

Nota redacției: Consumul de marijuană poate fi periculos!

loading...

Comments are closed.