Politic

Ministerul Agriculturii ar putea reveni în sediul vechi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului ar putea reveni în sediul vechi, cel de pe Bulevardul Ştefan cel Mare. Anunţul a fost făcut de preşedintele Igor Dodon la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare, scrie Agrobiznes.md

„Faptul că clădirea Ministerului Agriculturii a fost eliberată de agricultori este un lucru incorect. Împreună cu prim-ministru am discutat zilele trecute și o să facem tot posibilul ca Ministerul Agriculturii să revină acolo unde îi este locul, în centrul Chișinăului, alături de Președinție”, a declarat Igor Dodon.

Ministerul Agriculturii a activat în clădirea de pe Bulevardul Ştefan cel Mare până în 2017. Odată cu comasarea ministerelor, instituţia a trecut într-un alt sediu, din strada Constantin Tănase. Clădirea de pe principalul bulevard al Capitalei urma să găzduiască cele cinci judecătorii de sector din Chişinău. Acest lucru însă nu s-a mai întâmplat. Ministrul Agriculturii, Ion Perju, spune că acum acolo vor fi nu doar birourile ministerului, ci şi cele ale agenţiilor şi instituţiilor din agricultură.

loading...

Comments are closed.