Alte știri

Ministerul Educației a stabilit data când vor avea loc olimpiadele raionale și municipale din acest an

Pinterest LinkedIn Tumblr

Începând cu data de 27 februarie se vor organiza olimpiadele raionale și municipale pentru instituțiile de învățământ general și zonale pentru instituțiile de învățământ profesional tehnic, relatează TV8.md

Despre aceasta anunță Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC). Olimpiadele vor putea fi susținute cu prezența fizică a elevilor în incinta centrelor unde se vor desfășura probele scrise.

În acest context, MECC a elaborat instrucțiuni privind măsurile de prevenire și control a infecției Covid-19, aplicate la organizarea olimpiadelor școlare la disciplinele de studiu.

Cadrele din domeniul învățământului și instituțiilor de învățământ profesional tehnic vor fi informate despre măsurile de prevenire și control a virusului COVID-19.

Amintim că, anterior, ministra educației, culturii și cercetării, Lilia Pogolșa, a declarat că, ținând cont de perioada pandemică în care ne aflăm, în acest an vor fi organizate pretestările pentru elevii din clasele a 12. Ulterior vor analizat condiițiile de desfățurare a examenului de bac.

Citește și: Situația epidemiologică în instituțiile de învățământ din țară

 

loading...

Comments are closed.