Actual

Ministerul Sănătății: ”Astăzi, la un an de la decesul primului lucrător medical, toată societatea comemorează eroii în alb”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova:

Pandemia COVID-19 ne-a răpit mulți oameni dragi, rude, prieteni, cunoscuți. Fiecare pierdere înseamnă un gol imens, rămas în sufletul familiei, a colegilor de lucru, a societății.

Timp de un an, lucrătorii medicali au fost în prima linie de luptă cu COVID-19, muncind zi și noapte, fără pauze, departe de familie, pentru a salva cât mai multe vieți.

Și-au dedicat tot timpul și toată energia, ca să ne ofere nouă tuturor un exemplu de curaj, sacrificiu și profesionalism, stând la straja sănătății noastre. Uneori, chiar și cu prețul propriei vieți.

Astăzi, la un an de la decesul primului lucrător medical, toată societatea comemorează eroii în alb. Îi deplângem pe cei care nu au reușit să învingă boala și au plecat la ceruri.
Vom păstra în inimile noastre recunoștința pentru dedicația cu care și-au făcut munca și ne vom aminti cu multă căldură despre calitățile lor profesionale și umane.

Vom purta veșnic vie amintirea lor, eroilor în alb!

ÎN MEMORIAM

Ar putea fi o imagine cu 64 de persoane şi text care spune „ÎN AMINTIREA EROILOR ÎN HALATE ALBE 27.03.2020 .2020 -27.03. 2021”

loading...

Comments are closed.