Miniștrii Maiei Sandu sunt implicați în scheme de corupție. Premierul Chicu: “Am probe”

Blocul ACUM, Maia Sandu, Andrei Nastase, sche de coruptie, schemele lui Plahotniuc, Maia Sandu a preluat schemele de coruptie, Nastase a preluat schemele lui Plahotniuc, cine a preluat schemele de coruptie, coruptia din Moldova

Prim-ministrul Ion Chicu a declarat în cadrul unei emisiuni de la TV8 că deține probe precum că miniștri din Guvernul Maiei Sandu sunt implicați în scheme de corupție.

„Dacă o să vă documentaţi şi o să vedeţi ce se declara în mai – iunie, că există scheme de sute, milioane de euro, iar odată eliminate, vor aduce bani la buget. Bani în buget nu au mai venit. Intuiesc că aceste scheme au fost preluate”, a declarat Prim-ministrul Ion Chicu.

Premierul nu a dat însă detalii, dar a invitat jurnaliștii să se adreseze organelor de resort care ar putea veni cu informații concrete.

„Deţin dovezi şi informaţii că s-a încercat preluarea schemelor. Informaţii despre implicare a unor factori din fostul guvern în scheme frauduluoase există. Nu pot să vin, din păcate, cu comentarii şi detalii.  Trebuie organele de resort să vină cu informaţii. Sunt informaţii şi înţeleg că sunt şi dovezi”, a punctat Premierul.
Telegraph.md amintește că și bloggerul Eugen Luchianiuc a scris despre unii miniștri din Guvernul Sandu care ar fi fost implicați în scheme de corupție. Mai exact, Luchianiuc a scris că în perioada când se afla în fruntea MAI, Andrei Năstase a însușit de la un angajat al Serviciului Vamal suma de 200 000 euro.
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share