Alte știri

Miniștrii retrași din Guvernul Chicu au susținut astăzi un briefing de presă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Miniștrii desemnați de Partidul Democrat din Moldova în Guvern: Cristina Lesnic, vicepremier pentru Reintegrare, Sergiu Răilean, ministru al Economiei și Infrastructurii, Igor Șarov, ministru al Educației, Culturii și Cercetării și Alexandru Pînzari, ministru al Apărării au susținut astăzi un briefing de presă.

Oficialii au menționat că și-au făcut munca profesionist și cu dăruire într-o perioadă dificilă, când țara noastră pe lângă criza pandemică, s-a confruntat și cu o secetă fără precedent.

Miniștrii s-au referit pe scurt la principalele rezultate obținute pe domeniile lor de activitate.

„Plec cu demnitate și cu capul sus! Mi-am făcut onest munca și cu dedicație! Drepturile fundamentale ale omului nu se negociază, acesta a fost crezul meu!”, a declarat Cristina Lesnic.

„A trebuit să ne mobilizăm și să răspundem, practic în timp real, la o multitudine de provocări. Să ne regândim strategiile, să găsim soluții urgente pentru a ajuta antreprenorii, să identificăm resurse locale și externe, să păstrăm locurile de muncă”, a spus la rândul său Sergiu Railean.

Igor Șarov a subliniat că „își va pune întreaga pricepere profesională la propășirea sistemului educațional, menținând credincios valorile naționale și cele europene, pe care le-am promovat în cadrul tuturor proiectelor educaționale inițiate de Minister”.

Iar Alexandru Pînzari a spus că se „bucură de faptul că armata se menține în top trei instituții cu cea mai mare încredere din partea cetățenilor”.

Miniștrii au mulțumit echipelor pe care le-au coordonat pentru buna colaborare pe parcursul mandatelor.

loading...

Comments are closed.