Ministru de Externe insistă că în 1992 a fost RĂZBOI CIVIL: Reacția dură a internauților – Nicu Popescu DEMISIA!

Ministru de Externe insistă că în 1992 a fost RĂZBOI CIVIL, Reacția dură a internauților, Nicu Popescu DEMISIA, razboiului din transnistria, raboiul moldova rusia, chisinau tiraspol moscova, nicu popescu intilnire cu melescanu, nicolae popescu la bucuresti, guvernul sandu, nicu popescu andrei popov, 

Ministru de Externe, Nicolae Popescu, insistă că în 1992 a fost RĂZBOI CIVIL. Internauții au reacționat dur la postarea sa pe facebook, amintindu-i că în realitate a fost o agresiune militară din partea Armatei Ruse împotriva Republicii Moldova. Pentru afirmația sa făcută ieri la București la întrevederea cu ministrul de Externe al României, Teodor Meleșcanu, moldovenii cer lui Popescu să-și depună urgent DEMISIA! Or, este indamisibil de scuipat în memoria acelor oameni care și-au pierdut viața pe câmpul de luptă pe malurile Nistrului.

Totodată, cetățenii cer premierului Maia Sandu să nu accepte un asemenea personaj politic pro-rus în calitate de Ministrul de Externe a Republicii Moldova.

Ai înnebunit,cum război civil…de ce uiti toți tinerii basarabeni omorîți de către gloanțele rusești nenoricitule!!! Stii câte sicrie de tineri am avut? Vrei sa fii un ticălos? E chestiune de timp,dar nici un lingau trădător nu termină bine!!!!”

“Dnu Ministru, cu tot respectul față de Dvs și rezultatele onorabile pe care le’ati obtinut, dar, Vă înșelați amarnic. Dacă acceptați, Vă organizez o întâlnire cu tata, atunci comisar la Drochia, a întrat cu colectivul sau și cu colectivul din Chișinău,…”

“Conflictul cu ”transnistria” a nînceput în a.1990 și continuă și astăzi. De pe 2 martie 19921 și pînă pe 21 iulie cînd a fost încheiat armistitiul la Moscova(e undeva prin Moldova, război civil) a fost război, Unde-s scuzele”

“Corect ar fi fost spus că e cunoscut și recunoscut lucru, ca de fapt Rusia a fost inițiatorul acelui conflict, asa cum s-a procedat și în Azerbaidjan, Georgia si etc…mai recent Ucraina, trebuie de spus lucrurilor pe nume! Chiar credeti ca Tiraspolul”

“Demisia! Un ministru de Externe care nu isi cunoaste tara ! Mergeti la oamenii care au luptat si va informati si sa fiti informati in prima persoana! Rusine!!
Demisia!!”

” ACUM si guvernul Sandu este o echipa HIBRIDA de “GROPARI” ai statului independent RM si ai Acordului de Asociere cu UE – asta devine evident cu fiecare zi. Nimic pozitiv, constructiv, de folos tarii si acestui nefericit popor n-au de gand sa faca”.

Acestea sunt doar câteva din zecile de comentarii unde moldovenii cer ministrului de Externe – Demisia! Să vedem dacă Nicu Popescu va asculta vocea poporului, sau se va preface că nu s-a întâmplat nimic și va continua să rămână în funcție.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share