Politic

Ministrul Afacerilor Externe pleacă la Luxemburg și Bruxelles

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu, în perioada 13 – 14 octombrie, va efectua o vizită de lucru la Luxemburg și la Bruxelles pentru a promova agenda de integrare europeană a țării noastre.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Pe data de 13 octombrie, ministrul Nicu Popescu se va întâlni cu omologul său luxemburghez Jean Asselborn cu care va discuta agenda bilaterală de cooperare, integrarea europeană și procesul de reforme a țării noastre și situația regională în contextul războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei. De asemenea, la Luxemburg, oficialul moldovean va avea o întrevedere cu Fernand Etgen, președintele Camerei deputaților.

La Bruxelles, pe 14 octombrie, șeful diplomației Republicii Moldova, Nicu Popescu, va discuta cu șeful diplomației europene Josep Borrell, înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politici de securitate. Totodată, vicepremierul moldovean va aborda agenda de aderare europeană cu alți oficiali ai Consiliului, Comisiei și Serviciului European de Acțiune Externă al Uniunii Europene.

Pentru informații actualizate din cadrul vizitei, invităm instituțiile mass-media să urmărească conturile oficiale ale ministrului Nicu Popescu pe Telegram, Twitter și Facebook.

loading...

Comments are closed.