Actual

Ministrul Economiei a avut o întrevedere cu Ambasadorul Georgiei la Chișinău, Levan Diasamidze

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oficialii au efectuat un schimb de opinii pe marginea agendei bilaterale moldo-georgiene, confirmând disponibilitatea unui dialog activ. Părțile au discutat situația economică din regiune și din țara noastră, precum și provocările care apar pe lanțurile logistice, de transport internațional, care afectează comerțul de mărfuri în regiune.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, a precizat că schimbările provocate de criză sunt de durată, iar țările din regiune, inclusiv Moldova, trebuie să se adapteze la noile realități, pentru a face față provocărilor, se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei din Republica Moldova

Ministrul Sergiu Gaibu și Ambasadorul Levan Diasamidze au convenit referitor la continuitatea relațiilor comerciale și identificarea noilor opțiuni de colaborare economică.

În Republica Moldova activează circa 40 de întreprinderi cu capital georgian, investiţiile în capitalul social însumând 59 de milioane de lei, iar după valoarea capitalului investit, Georgia se află pe locul 27 printre investitorii țării noastre.

loading...

Comments are closed.