Actualitate

Ministrul Finanțelor s-a întâlnit cu managerul de țară a BDCE

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 21 august 2021, Ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi a avut o întrevedere cu managerul de țară a Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE) pentru Republica Moldova, Valeriu Coșuleanu, în cadrul căreia au discutat despre progresul în implementarea portofoliului de proiecte finanțate de către BDCE.

În context, ministrul Finanțelor a apreciat susținerea acordată de BDCE pe parcursul ultimilor ani Republicii Moldova și a comunicat despre necesitatea intensificării cooperării colaborării cu BDCE. Privitor la proiectele în desfășurare finanțate de către BDCE, dl Budianschi a atras atenția asupra aspectelor legate de audit, evaluare a proiectelor, dar și importanța unităților de implementare, menționând că toate aceste elemente sunt esențiale la toate etapele de implementare a proiectelor.

La rândul său, Valeriu Coșuleanu a făcut o prezentare a proiectelor în derulare, finanțate de către BDCE, reiterându-și sprijinul și întreaga deschidere spre o colaborare eficientă din ambele părți.

 

loading...

Comments are closed.