Politic

Ministrul Justiției a semnat Ordinul de retragere a licenței notarului Olga Bondarciuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

În baza hotărârii Colegiului disciplinar al notarilor, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a semnat Ordinul prin care notarului Olga Bondarciuc, teritoriul de activitate mun. Chișinău, i s-a aplicat sancțiunea disciplinară sub formă de retragere a licenței. Ordinul urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

„În contextul dezideratului de „asanare” a profesiilor juridice aflate în responsabilitatea Ministerului Justiției, cât și toleranței zero în raport cu comportamentul iresponsabil, anunț despre aplicarea sancțiunii disciplinare sub formă de retragere a licenței notarului Olga Bondarciuc, cu teritoriul de activitate mun. Chișinău. Astfel, activitatea acestei notare de tristă faimă, încetează, urmare a retragerii licenței, iar organele de autoadministrare urmează în termen restrâns să ridice ștampila și arhiva acesteia”, a anunțat Sergiu Litvinenco.

Ministrul Justiției a venit cu un apel către toți exponenții profesiilor juridice de a respecta cu strictețe prevederile legii și a nu admite încălcări în activitatea lor.

Menționăm că, Colegiul disciplinar al notarilor a fost sesizat de Camera Notarială, care a invocat mai multe încălcări comise de către notarul Olga Bondarciuc pasibile de răspundere disciplinară.

loading...

Comments are closed.