Actualitate

Ministrul MAI, Ana Revenco le-a spus șefilor IGP că vrea lucreze împreună

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, a avut astăzi o întrevedere cu cu șefii subdiviziunilor IGP, informează Deschide.md

În mesajul său adresat celor prezenți, Ana Revenco a subliniat încă o dată obiectivele pe care trebuie să le realizeze absolut toți angajații Poliției Naționale, și anume: redobândirea prestigiului profesiei de polițist precum și acordarea serviciilor de calitate populației, menționând că acest mesaj va fi comunicat fiecărei subdiviziuni ale Ministerului Afacerilor Interne.

„Vă anunț prioritățile mandatului meu și mizez pe conlucrarea între toate subdiviziunile Ministerului. Sunt un om de echipă și vreau să lucrăm împreună, să realizăm lucruri care vor duce la siguranța și satisfacția cetățeanului. Voi oferi tot sprijinul necesar pentru a asigura cel mai înalt nivel de funcționalitate al sistemului!” a punctat ministrul.

Totodată, Ana Revenco le-a adus la cunoștință colegilor de la IGP criteriile de evaluare: integritatea, finalitatea acțiunilor și capacitatea de reacționare în situațiile de urgență, îndemnându-i să le anunțe și subalternilor lor și să le respecte.

La final, Ministrul de Interne a subliniat importanța vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, singura soluție reală pentru a fi în siguranță și pentru a-i proteja pe cei dragi.

Citește și: Modificările la legislația care se referă la funcționarea ANI au fost votate, în prima lectură

loading...

Comments are closed.