Politic

Ministrul Pavel Voicu dezminte acuzațiile lui Octavian Țîcu: „Dacă există probe să fie prezentate instituțiilor de drept”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Minstrul Afacerilor Interne Pavel Voicu dezminte acuzațiile deputatului Octavian Țîcu că ar avea legături cu fondatorii și proprietarii firmei, Stanislav Păun și Ion Mămăligă care s-a ocupat de repatrierea cetățenilor noștri din Federația Rusă, transmite Telegraph.md

Voicu afirmă că-l cunoaște pe Stanislav Păun, dar nu sunt nici consăteni și nici cumătri.

„Informațiile relatate nu au nici o legătură cu realitatea și țin să cred că în spatele acestor speculații stau alte interese. Ce ține de familia Mămăligă, actualmente funcția de șef SPIA este ocupată de Ion Mămăligă, dar acesta, conform legislației, este în deplasare de serviciu în cadrul MAI și rămâne a fi angajat al SIS. Astfel, toate aceste date legate de presupuse interese personale cu administratorii unei companii de transport nu corespund adevărului. Prin prisma funcției pe care o dețin am un singur interes, să respect legea și să-mi desfășor activitatea în limitele ei. Dacă există probe cu privire la aceste acțiuni ilegale, recomand ca acestea să fie prezentate instituțiilor de drept pentru a fi verificate.”, explică Pavel Voicu într-o postare pe facebook.

Citește și:

loading...

Comments are closed.