Social

Minune la Mănăstirea Ciuflea: A început a izvorîi mir dintr-o icoană! 

Pinterest LinkedIn Tumblr

Din icoana Μaicii Domnului, adusă din Ucraina, a început să izvorască mir. Sute de oameni au trece pragul lăcaşului sfânt pentru a se ruga şi de a cere milă sau rezolvarea problemelor.

Văzând minunea, preoţii din Chişinău i-au rugat pe colegii din Ucraina să le permită să mai ţină obiectul de cult încă 10 zile.

„Din start erau câteva urme de mir, nu erau pronunţate. Cu câteva zile în urmă a început să se vadă mai ambundent această minune, această binecuvântare. O binecuvântare a bunului Dumnezeu, o mijlocire a Maicii Domnului pentru noi. În fiecare zi vine cineva care aduce mulţumire, spun că uite am primit ori tămăduirea, mi s-a întors acea datorie”, a spus preotul la Mănăstirea Ciuflea, Vadim Iarovoi.

Credincioşii vorbesc despre un semn divin.

„E ceva miraculos, nu ştiu e o minune că s-a întâmplat acuma şi mai ales când am venit eu cu copii mei. Puterea lui Dumnezeu”, a spus un enoriaș.

Icoana Maicii Domnului, numită „Odighitria”, este făcătoare de minuni şi a fost descoperită în anul 2005, în biserica din satul Baital, regiunea Odesa.

loading...

Comments are closed.