Politic

Mișcarea ”Pentru Popor” a început colectarea semnăturilor, pentru a obliga Guvernul Maiei Sandu să plătească facturile cetățenilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mișcarea Pentru Popor a dat astăzi startul campaniei de colectare a semnăturilor de la cetățeni, pentru a obliga Guvernul Gavrilița să plătească integral facturile pentru resursele energetice ale populației. Toți cei implicați în această campanie își propun să adune peste un milion de semnături din partea cetățenilor.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Peste 140 de corturi au fost amenajate în toată țara, în cadrul cărora, timp de o săptămână, vor fi colectate semnături de la cetățenii care nu mai pot face față scumpirilor fără precedent, din ultima perioadă.

Potrivit reprezentanților Mișcării Pentru Popor, guvernarea PAS este vinovată de faptul că cetățenii moldoveni trăiesc, în prezent, la limita subzistenței, din cauza tarifelor exorbitante pentru gaz, electricitate și energie termică. De aceea, susțin cei care fac parte din Mișcarea Pentru Popor, că Guvernul Gavrilița trebuie să plătească integral facturile pentru resursele energetice, în perioada decembrie 2022 – februarie 2023.

Mișcarea Pentru Popor a fost lansată vinerea trecută, cu scopul de a-i sprijini pe cetățeni ca să facă față mai ușor crizelor și scumpirilor fără precedent provocate de actuala guvernare.

Din „Mișcarea Pentru Popor” fac parte aleși locali, activiști civici, reprezentanți ai mai multor partide politice, printre care și Partidul „ȘOR”. Reprezentanții „Mișcării Pentru Popor” fac apel către societatea civilă și întreaga clasă politică, indiferent de culoarea sau orientarea externă, să sprijine și să se alăture acestei inițiative sociale.

loading...

Comments are closed.