Politic

Mișcarea Pentru Popor continuă să meargă la domiciliile demnitarilor PAS. Care este motivul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mișcarea Pentru Popor continuă să meargă la domiciliile demnitarilor PAS pentru a-i îndemna să fie alături de cetățenii țării și să semneze în susținerea inițiativei de a obliga Guvernul să achite integral costul facturilor cetățenilor pentru energie electrică, termică și gaze naturale, pentru trei luni de iarnă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În această dimineață, zeci de cetățeni, care reprezintă Mișcarea Pentru Popor, au așteptat semnătura unui demnitar PAS, însă fără rezultat. Ca și în cazul de ieri, oficialul a refuzat îndemnul de a pune semnătura în susținerea inițiativei populare.

În acest context, reprezentanții Mișcării Pentru Popor anunță că vor continua să meargă la domiciliile conducătorilor țării, în speranța că aceștia vor fi de partea cetățenilor Republicii Moldova, vor semna inițiativa națională și vor ține cont de voința suverană a poporului.

“Facem apel public către toți conducătorii țării noastre, miniștrii, deputații, șefii de agenții și alte instituții publice să sprijine inițiativa Mișcării Pentru Popor”, este îndemnul cetățenilor.

loading...

Comments are closed.