Alte știri

Modă la nivel înalt. Ținutele care au atras atenția la ceremonia de învestire a președintelui Joe Biden

Pinterest LinkedIn Tumblr

La ceremonia de învestire a președintelui Joe Biden, nu doar discursurile au atras atenția, ci și ținutele doamnelor.

Perlele purtate de Kamala Harris au o simbolistică specială: pe când studia la universitatea Howard, Kamala Harris a făcut parte dintr-o asociație studențească ale cărei membre erau denumite „perle”. Studentele de acum, membre și ele în suroritatea Alpha Kappa Alpha, privesc cu mândrie ascensiunea Kamalei Harris. De asemenea, ținuta în mov complet, accesorizată cu mănuși ușor de altă nuanță, a fost extrem de apreciată.

Supervedeta pop Lady Gaga, celebră pentru ținutele sale nonconformiste, a surprins din nou. A apărut cu o uriașă fustă fucsia și cu un top negru împodobit cu un porumbel mare din aur. Ea a interpretat imnul SUA la ceremonia de depunere a jurământului.

Hillary Clinton, fostă primă doamnă a Americii, a ales un palton maron și o bluză mov cu un jabou bogat. O combinație nu prea inspirată, au spus unii specialiști.

De sus până jos în bordo, cu palton și o salopetă cu o curea cu detaliu auriu, Michelle Obama a primit notă bună din partea cronicarilor de modă.

La plecarea de la Casa Albă spre Florida, fosta primă doamnă Melania Trump a purtat un deuxpiece sobru, negru, iar două ore mai târziu, la coborârea din avion, în însorita Florida, Melania trecuse la o rochie casual.

loading...

Comments are closed.