Alte știri

Modalitățile prin care poate fi depusă Declarația cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Seviciul Fical de Stat a prezentat modalitățile prin care poate fi depusă Declarația cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice, informează Telegraph.md

Astfel, declarația cu privire la impozitul pe venit pentru persoane fizice (Forma CET18), poate fi prezentată:

  • pe suport de hârtie;
  • prin poșta clasică;
  • online (cu aplicarea semnăturii electronice sau mobile).

În cazul depunerii pe suport de hârtie, este necesară prezentarea la direcția deservire fiscală cu actul de identitate, solicitând versiunea Declarația precompletată sau să utilizezi Declarația rapidă pentru completarea formularului. Declarația poate fi depusă la oricare direcție deservire fiscală, indiferent de locul de domiciliu sau reședință, această posibilitate poate fi realizată doar la prezentarea declarației în termenul stabilit.

Expedierea prin intermediul oficiului poștal presupune, o scrisoare recomandată. Formularul Declarației (Forma CET18) poate fi descărcat la link-ul sau poate fi completat în Declarația rapidă.

În cazul depunerii Declarației în modalitate online, este necesară deținerea semnăturii electronice sau mobile, care poate fi obținută la unul dintre operatorii autorizați: IP CTIF, STISC, Orange sau Moldcell.  Declarația se va depune prin intermediul serviciului ,,Declarație electronică” de pe portalul www.servicii.fisc.md. Serviciul permite completarea automată a tuturor datelor din Declarație precum și modificarea acestora la necesitate.

Citește și: 27 de proiecte investiționale noi vor beneficia de finanțare nerambursabilă prin intermediul Programului „PARE 1+1”

 

loading...

Comments are closed.