Social

Moldova: Cum va fi vremea de Crăciun pe stil nou și Revelion

Pinterest LinkedIn Tumblr

Meteorologii estimează, pentru următoarele două săptămâni, temperaturi în general normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor, precum și precipitații slabe sub formă de ninsoare.

După 25 decembrie se estimează o încălzire ușoară și treptată a vremii ce se va resimți în special la valorile din timpul zilei, până la sfârșitul anului.

Conform prognozei, în această săptămână vremea va fi relativ rece, valorile termice devenind mai scăzute raportat la cele climatologic specifice pentru a doua jumătate a lunii decembrie, cu maxime de -2…6 grade și minime de -9…-4 grade, mediat pe regiune.

Probabilitatea pentru precipitații va fi relativ scăzută pe tot parcursul perioadei de interes, exceptând intervalul 22-26 decembrie când vor fi ninsori slabe cu caracter local, mai ales în nordul republicii.

De Crăciun pe stil nou vom avea soare şi temperaturi caracteristice anotimpului, cu maxime de până la 0 – 5 grade şi minime încadrate între o şi -5 grade. În nordul ţării sunt reprognozate precipitații slabe sub formă de ninsoare.

Pentru ziua de 31 decembrie meteorologii anunţă vreme frumoasă, cu mult soare şi temperaturi maxime de 4 grade.

loading...

Comments are closed.