Moldova va fi prezentă cu un stand de țară la târgul internațional de turism Matka travel fair 2024 din Helsinki, Finlanda

În perioada 18 – 21 ianuarie, Republica Moldova va fi prezentă cu un stand de țară la târgul internațional de turism Matka travel fair 2024 din Helsinki, Finlanda. Acesta este cel mai mare eveniment de promovare a turismului în Europa de Nord.

Delegația Republicii Moldova va fi compusă din reprezentanți ai Oficiului Național al Turismului, Asociației de Turism Medical din Moldova, Asociației Patronale a Industriei Turismului (APIT), Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern (ANTRIM) și 3 operatori de turism. Participanții vor promova Agenda de Evenimente 2024 care include 40 de evenimente culturale, cât și ofertele turistice disponibile.

De asemenea, ANTRIM va ține o prezentare despre produsele turistice ale membrilor asociației. Printre membrii asociației se regăsesc: vinării, unități de cazare (pensiuni turistice, hoteluri), prestatori de experiențe (kayaking, SUP), agenții pentru organizarea evenimentelor și artizani.

Participarea Moldovei la Matka travel fair 2024 este organizată de Ministerul Culturii și Oficiul Național al Turismului, iar participarea ANTRIM este asigurată de Proiectul de Competitivitate și Reziliență Rurală din Moldova finanțat de USAID.

USAID sprijină industria turismului din Republica Moldova pentru a contribui la reziliența rurală, crearea locurilor de muncă, stabilirea ecosistemelor turistice în Moldova și poziționarea țării pe harta turismului global.

Total
0
Shares
Total
0
Share