Politic

Moldoveancă din diasporă: Năstase l-a întrecut pe Filat la aroganță, parcă este împuns în fund

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cristina Rodica Sibova, o moldoveancă stabilită în Spania, cunoscută pentru activismul său manifestat în diasporă a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a criticat comportamentul arogant al lui Andrei Năstase, liderul Platformei DA și copreședintele blocului ACUM.

În ciuda faptului că este simpatizantă a blocului ACUM, aceasta a fost blocată pe pagina liderului acesteia. Astfel, moldoveanca stabilită în Spania scrie că liderii opoziției nu sunt cu aere de superioritate doar la adresa presei. Aceștia doresc să pară superiori per general, în special îl menționează pe Andrei Năstase, pe care-l descrie ca fiind „împuns în fund”.

Cristina Rodica Sibova scrie că exagerat de mulți oameni au fost blocați de Năstase pe Facebook. Acesta nu pierde nici o ocazie să arate cât e de nervos, arogant și tăios. Aceasta mai spune că liderului PPDA nu îi plac întrebările incomode și nici critica, iar dacă le aude, imediat asudă. „Nici Filat pe cât de îngâmfat era nu în întrecea pe acest lider al DA”.

Menționăm că în campania electorală, Cristina Rodica Sibova s-a arătat ca fiind o susținătoare a blocului ACUM.

simpatizanti opozitie, moldoveni diaspora, blocul acum, moldoveni in spania

loading...

Comments are closed.